“ What if you are the change this world requires?”

Dr. Dain Heer, Access Consciousness®

Access Consciousness®, in het nederlands vertaald ‘Toegang tot je Bewustzijn’, biedt een grote verzameling pragmatische, eenvoudige en krachtige technieken. Gary Douglas, de grondlegger, heeft één doel voor ogen: de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, zich te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten, hun bewustzijn te verhogen en hun oordeel te verlagen.

Hoe vaak  creëren we ons leven  op basis van andermans wensen en overtuigingen? Hoe vaak denken we vanuit beperkingen? Hoe vaak oordelen we over onszelf en anderen?

Wat is er nodig om je eigen ‘grootsheid’ te erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste leven te creëren en genereren? Wat als je door verandering van jouw gezichtspunt je hele realiteit zou kunnen veranderen?

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen. Access Consciousness® bied je de mogelijkheid deze op te ruimen. Je hebt de keuze je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn en te veranderen wat in je leven niet goed werkt voor jou. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van energetisch lichaamswerk, verbale processen en vragen stellen.

Mijn eerste kennismaking met Access Consciousness® voelde zo goed en vertrouwd, dat ik me verder ging verdiepen in de technieken en tools.

Ik pas de tools dagelijks toe en dit zorgt ervoor dat ik met veel meer gemak en plezier in het leven sta. Ik heb leren kiezen voor mijzelf, voel me niet langer onzeker in wat ik doe, voel me fysiek veel beter. 

Wil jij ook met meer gemak en plezier in het leven staan, dan inspireer ik je graag!

“ Consciousness includes everything and judges nothing”

Gary Douglas, Access Consciousness®