Workshop Stressvrij leven

Stress en angst tasten je immuunsysteem aan. En dat is precies wat we niet willen in deze tijd. Wil jij kiezen voor meer ‘Joy of life’, meer rust en ruimte, meer gemak? In deze online class nodig ik je uit te kijken naar mogelijkheden. De mogelijkheden die voorhanden zijn, om stress en angst los te laten. Je leven is zo’n geschenk. Is nu het moment dat je de ruimte neemt meer te genieten, meer plezier te hebben.

De workshop is online via Zoom. Je kunt je aanmelden door me een bericht te sturen. De kosten zijn € 30,-. Na aanmelding ontvang je de factuur. Na betaling stuur ik je de link naar de Zoom-call. Mogelijkheid tot het ervaren van een proefsessie Access Bars is inbegrepen in de prijs.

Meer weten over Stressvrij leven? Beluister dan deze Podcast.

Workshop Voorbij aan Veroudering

In deze online workshop ontdek je de mogelijkheden hoe je kunt samenwerken met je lichaam en hoe je oordelen over je lichaam en wat veroudering is, los kunt laten. Wat heb je besloten wat ouder worden is? Hoeveel oordelen over ouder worden heb jij opgeslagen in je lichaam? Is het nu tijd om de mogelijkheden van je lichaam te gaan erkennen en te ontvangen?

De workshop is online via Zoom. De kosten zijn € 30,-. Mogelijkheid tot het ervaren van een proefsessie Energetische Facelift is inbegrepen in de prijs.

Je kunt je aanmelden door me een bericht te sturen. Na aanmelding en betaling ontvang je de link.