Leer dit dynamische proces en de tools van Access in één dag! 

Naast het ontvangen van deze dynamische behandeling, kan je er ook voor kiezen om dit proces zelf te leren toepassen.

Door het geven van een Bars sessie, lossen alle overtuigingen van de ontvanger die overeenkomen met die van jezelf, ook voor jou op. Het is dus een manier om anderen te helpen zonder dat het ten koste van jezelf gaat. Het heeft veel voordelen om dit proces zelf te leren. Het zal je leven en dat van iedereen om je heen enorm verrijken.   

Als BARS facilitator mag ik jou dit heerlijke ontspannende proces leren gedurende deze lesdag. Na de cursus mag jij jezelf Bars practitioner noemen en ben je gecertificeerd om de behandeling privé of professioneel uit te voeren.

Gedurende de dag geef je en ontvang je twee keer de behandeling. Het proces zal stap voor stap worden aangeleerd en er is altijd ruimte voor vragen, gesprekken en persoonlijke aandacht. 

Je krijgt een volledige handleiding met uitgebreide uitleg en een instructiekaart waarop alle Bars punten zichtbaar zijn. De kaart is een fijn geheugensteuntje tijdens het geven van de behandeling.

Ik laat een DVD zien waarin Gary Douglas, de grondlegger van Access Consciousness®, een Bars behandeling geeft met uitleg van elke stap in het proces. Verder laat ik je op deze dag kennismaken met drie lichaamsprocessen.

Classes

Bekijk de agenda voor alle geplande Acces Bars Classes. Het is mogelijk in overleg een Class te plannen met een minimum van twee deelnemers, ook op locatie. Ook kinderen zijn van harte welkom deel te nemen aan een Bars Class.

Kosten

Voor een overzicht van de kosten, zie tarieven. De prijs is inclusief koffie, thee en snacks gedurende de dag en een kop soep met een broodje tijdens de lunch. Mochten er speciale dieetwensen zijn, laat me dit dan even weten bij aanmelding. Na de behandeling vraagt het lichaam om aanvulling van suiker, zout, water of energie. Hier wordt gedurende de dag in voorzien.

Na het volgen van de Class is het mogelijk een sessie uit te wisselen met andere Bars practitioners tijdens een zogenoemde SWAP bijeenkomst. Eén keer per 14 dagen organiseer ik een swap. Ga naar de agenda voor de data.

Is deze Bars Class iets voor jou? Ik ontmoet je graag!