Toen ik over de Healy hoorde, had ik gelijk het gevoel dat ik daar iets mee wilde. De holistische aanpak en het feit dat mensen eenvoudig, onafhankelijk van een therapeut, hun eigen gezondheid en welzijn kunnen bevorderen, vind ik fantastisch. De Healy ondersteunt je op alle niveaus, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch. Hoe bijzonder is dat!

Wat is de Healy

De Healy is een draagbaar medisch bio-resonantie apparaatje dat in combinatie met een smartphone werkt. Het werkt ter ondersteuning van pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor een ondersteunende behandeling bij depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Op deze gebieden is het medisch, Klasse II, gecertificeerd.

De Healy is klein maar zeer veelzijdig en het biedt frequentieprogramma’s voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans. Het ondersteunt bij verlagen van stress verhogen van je vitaliteit, verbetering van levensenergie en activatie van energiereserves. 

Wat zijn frequenties

Alles is energie. Energie heeft een eigen frequentie, een unieke trilling. Energie is niet zichtbaar. Ons  fysieke lichaam en ook het  energieveld om ons heen, waarin de emotionele, mentale en spirituele processen plaatsvinden, heeft zijn eigen trilling. Een toekomstige stagnatie is niet waarneembaar tot het zich ontwikkelt als een blokkade, een ziekte in het lichaam.

Wat is frequentietherapie

Frequentietherapie wordt ook wel bio-resonantie therapie genoemd.

Met frequentietherapie wordt er gekeken welke systemen in je lichaam uit balans zijn. Alle cellen in ons lichaam hebben een eigen energiefrequentie die uit balans kunnen raken door spanning, stress, trauma’s, chronische pijn en ziektes.

De Healy sluit je op het lichaam aan middels electroden en stuurt op deze manier frequenties naar je cellen. Dit zorgt voor optimalisatie van de cel en celwand. De cel wordt op de juiste spanning gebracht en activeert het zelf herstellend vermogen van de cellen. Klachten en ongemakken kunnen zo voorkomen worden, afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

In de Healy zitten 144.000 frequenties voor verschillende fysieke, emotionele en mentale issues.

Voor wie is de Healy geschikt

Is het apparaatje dan alleen voor mensen die fysieke klachten, geestelijke klachten hebben of ziek zijn? Nee, zeker niet.

Zelf kan ik zeggen dat ik gezond ben, echter ik ben ongelooflijk blij met mijn Healy en in het bijzonder de mogelijkheid om mijn lichaam door te kunnen meten met de Resonance. Het zorgt ervoor dat ik sneller herstel van maagdarmklachten die zich af en toe laten zien. Mijn spanning op mijn spieren is sterk afgenomen en de flexibiliteit in mijn lichaam is groter.

Verder brengt het me meer gewaar zijn en bewustzijn over mijn lichaam en wat het nodig heeft. Het brengt me meer helderheid en focus in mijn leven en in mijn bedrijf.

Wil je meer lezen over ervaringen van anderen, ga dan naar Facebook

De juiste Healy voor jou

Er zijn verschillende Healy pakketten. Elke Healy Editie bestaat uit de Healy-hardware en een aantal programmagroepen voor een specifiek toepassingsgebied. 

Je kunt zelf je pakket samenstellen. Een aantal programma’s vallen binnen de editie die je kiest. Daarnaast kun je op basis van abonnement je pakket uitbreiden. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

Bekijk hier de omschrijving van de Healy-programma’s.

Met alle edities van de Healy kun je via polsbandjes, oorclips of plakelektrodes helende frequenties naar je lichaam sturen. Met de Healy Resonance kun je dus ook analyseren welke frequenties jouw lichaam vraagt en homeopatische middelen toedienen. En je kan zonder polsbandjes, oorclips of plakelektrodes werken. Zo kun je ook mensen op afstand behandelen.