Van klacht naar kracht

Ik ondersteun je energetisch los te laten wat je vastzet, fysiek en mentaal. Ook als je niet begrijpt wat je beperkt. Vanuit de ruimte die ontstaat nodig ik je uit en begeleid ik je graag in het kiezen voor wat werkt voor jou.

Hoe vaak creëren we ons leven op basis van andermans wensen en overtuigingen? Hoe vaak functioneren we vanuit beperkingen? Hoe vaak oordelen we over onszelf!

Wat als het nu tijd is je waarde te gaan erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste leven te creëren en genereren! Ik faciliteer je graag dit te realiseren.

Access Consciousness

Ik gebruik de technieken en tools van Access Consciousness. Ik werk energetisch, maak gebruik van verbale processen en stel vragen waardoor jij je bewust wordt van de keuzes die je hebt. De tools van Access ondersteunen je bij de verandering waar je naar verlangt. Ze zijn simpel en pragmatisch.

Wat als het niet moeilijk hoeft te zijn! Wat als het gemakkelijk kan!

Access Consciousness heeft mijn leven zo verrijkt. Ik sta met veel meer gemak en plezier in het leven. Ik heb leren kiezen voor mij, voel me niet langer onzeker in wie ik ben en wat ik doe en voel me fysiek veel beter.

Healy

Ook werk ik met de Healy, een frequentieapparaatje dat frequenties afgeeft aan je fysieke lichaam en vibraties toevoegt aan je energieveld. De energievoorziening in je cellen krijgt een boost en je blueprint kan als het ware herschreven worden. Alle overtuigingen die niet bijdragen aan jou mogen losgelaten worden.

De Healy programma´s gebruik ik zelf ook dagelijks en ondersteunen mijn fysieke en mentale balans. Het versterkt mijn bewustzijn en leert me nog meer te vertrouwen op wat ik weet.
 

What if you are the change this world requires?”

Dr. Dain Heer, Access Consciousness®