Mijn naam is Hetty Winkels

Ik woon in Wehl, ben getrouwd en heb drie kinderen die inmiddels het huis uit zijn.

Ik kom uit een groot gezin en als klein kind al wilde ik graag gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Ik had altijd iets te vertellen, zorgde er zelf wel voor dat ik gezien en gehoord werd. Het was dan ook niet zo vreemd dat ik voor het onderwijs koos. Meer dan 30 jaar heb ik er met veel plezier gewerkt. Eerst als leerkracht, daarna als coach en vervolgens als trainer.

Ik kreeg veel waardering en toch voelde alles wat ik deed alsof het niet goed genoeg was. Ik oordeelde over mezelf en ontvangen van de waardering die ik kreeg, kon ik niet. Ik liet het gewoon niet binnenkomen. Fysiek en mentaal had het zijn weerslag en met ondersteuning van anderen koos ik uiteindelijk ontslag te nemen en op zoek te gaan naar meer  vrijheid, naar meer gemak, naar meer plezier, naar meer liefde voor mezelf. Het project ‘Hetty’ was gestart!

Dat Access Consciousness op mijn pad kwam, veranderde alles. Ik begreep meer van mezelf, waar ik mezelf beperkte, welke ‘grootsheid’ ik ontkende. Ik kreeg de tools en technieken aangereikt om oude overtuigingen, gedachten en emoties los te laten en meer te kiezen voor gemak, lichtheid en plezier.

Ik vertrouw steeds meer op mijn weten, ‘mindfuck’ herken ik sneller en laat ik los. Ik erken steeds meer mijn capaciteiten met lichamen. Fysiek en mentaal is er zoveel meer balans, ook dankzij de Healy. Ik voel me steeds meer vrij mezelf te zijn en dat gun ik jou ook.

Ik ontmoet je graag!

Meer weten over Stressvrij leven? Beluister dan deze Podcast.