Mijn naam is Hetty Winkels

Ik woon in Wehl, een klein plaatsje bij Doetinchem in Gelderland. Ik ben getrouwd met Léon en heb drie kinderen, die inmiddels het huis uit zijn.

Ik doe vrijwilligerswerk in het Inloophuis voor mensen met kanker en mensen uit hun directe omgeving.

Meer dan 30 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het onderwijs als leraar, ambulant begeleider, coach en trainer. Totdat ik voelde dat het niet langer resoneerde voor mij.

En wat doe je dan?

Ik kwam er achter hoe ik vastgehouden werd in wat ik deed, terwijl ik diep van binnen wist wat goed voor mij was. Er waren zoveel belemmerende overtuigingen, gedachten en gevoelens, ik durfde niet te kiezen. Met hulp van anderen besloot ik uiteindelijk oude ballast los te willen laten en rust en ruimte voor mijzelf te creëren. Ik nam ontslag en heb 5 maanden aan het 'Project Hetty' gewerkt. De accu opladen en ruimte maken in mijn hoofd. Ademtechnieken, yoga en meditatie waren mij dienstbaar in dit proces.

Bijna een half jaar verder was er weer ruimte voor nieuwe uitdagingen. Ik las over Access Consciousness® en dat voelde als mijn verhaal, mijn proces. Het is dan ook niet vreemd dat toen ik op Facebook een uitnodiging Access Consciousness® Bars Class voorbij zag komen, ik twee dagen later in een Class zat.

Sinds Access Consciousness® in mijn leven is ervaar ik meer ruimte in mijn hoofd, slaap ik beter, oordeel ik minder over mijzelf, voel ik me lichter in het leven staan en ervaar meer plezier. Dat gun ik jou ook.

Ik ben inmiddels Access Consciousness® Bars Practitioner en Facilitator Access Bars®. Ook geef ik bodyprocessen, waaronder de energetische facelift.

Dat wat Access Consciousness® voor mij oplevert wil ik graag doorgeven aan anderen.  Je bent van harte welkom voor een individuele Bars Sessie, voor een Energetic Facelift of deelname aan een Bars Class. 

Ik begeleid je graag bij het kiezen voor de verandering die jij wenst!