Ontspannen, ontvangen en loslaten!

Access Consciousness® werkt met een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Access BARS. Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer ruimte, rust en ontspanning in hoofd en lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces biedt, brengt een BARS sessie ook dynamische veranderingen met zich mee. Het nodigt je uit om dichterbij jezelf te komen waardoor je vaker keuzes gaat maken vanuit jezelf, zonder invloed van de buitenwereld.

Hoe werkt het?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd verbonden aan energiebanen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties, en overwegingen die je hebt betreffende meerdere thema’s in jouw leven. Al deze punten worden zachtjes aangeraakt, het haalt als het ware de energie naar boven en ruimt ballast op.

Een Bars behandeling wordt vergeleken met het verwijderen van oude bestanden die ruimte innemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken.

In een Bars sessie worden standpunten, overtuigingen, gevoelens en emoties opgeruimd die jou niet meer dienen. Je krijgt er ruimte in je hoofd en lichaam voor terug’. Dit vergroot je bewustzijn en geeft je toegang tot andere keuzes en nieuwe mogelijkheden.

Wat het oplevert

Veel voorkomende veranderingen na het ontvangen van BARS behandelingen zijn: 

  • Stressvermindering, het stoppen met piekeren, innerlijke rust 
  • Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid verminderen of verdwijnen
  • Beter slapen en uitgerust wakker worden
  • Diepe ontspanning
  • Meer gemak met seks en relaties
  • Ondersteuning bij hooggevoeligheid, aandachtstekort en overprikkeling
  • Verminderen of verdwijnen van emotionele, mentale, fysieke of energetische blokkades

Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling. Ze slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Bij hen verloopt het proces sneller omdat zij nog niet leven vanuit oordelen, besluiten, conclusies en verwachtingen.

Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), vaak is dat tot ongeveer drie weken na een behandeling, voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolgsessie te ontvangen. Bij elke herhaling van een Bars sessie worden de effecten intenser en wordt een diepere laag bereikt. Hoe snel de veranderingen bij jou zullen plaats vinden is niet te voorspellen, dit bepaal je voor een deel zelf. De symptomen of klachten zullen pas veranderen of verdwijnen als jij en jouw lichaam eraan toe zijn om alles wat het in stand houdt los te laten. Als jij er niet voor kiest om iets te veranderen, zal dit ook niet gebeuren. Als je ervoor kiest om een behandeling te ontvangen, zal je ergens op zoek zijn naar verandering.

De behandeling kan naar wens in stilte uitgevoerd worden maar dit hoeft absoluut niet. Wees vrij om lekker jezelf te zijn.

Kosten

Voor een overzicht van de kosten, zie tarieven.

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken?

Wat zegt de wetenschap?

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

Op onderstaand filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de Bars behandeling. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.