Inmiddels heb ik al veel mensen een gratis analyse en behandeling met de Healy aan kunnen bieden, ter kennismaking. Zo heb ik gezien wat de effecten van één korte behandeling kunnen zijn. Ook gebruik ik de Healy zelf dagelijks en merk ik wat een mooie ondersteuning dit biedt.

De behandeling op afstand

De behandeling ter kennismaking kan op afstand gedaan worden terwijl de ontvanger even ontspant en de behandeling bewust ontvangt. Je kunt hieronder een dag en tijdstip van je kennismakingssessie kiezen, of direct op Calendly.

 

Hoe werkt zo’n behandeling op afstand ter kennismaking?

Met de Healy Resonance kan ik analyseren welke frequenties jouw lichaam behoeft. Ik heb je gegevens ingevoerd. De kwantumsensor stemt op afstand via het kwantumveld op jou af. Uit de analyse komen vijf programmagroepen en per groep de vijf programma’s waar je op dat moment het meeste baat bij hebt.Een aura-analyse op afstand is ook mogelijk.

Wat bijzonder is dat de uitkomst van de analyse soms verrassende programma’s laat zien. Misschien heb je regelmatig migraine en verwacht je dat het programma Migraine in de analyse naar voren zal komen. Maar het kan zijn dat er in plaats daarvan een programma uit komt dat werkt aan de oorsprong van die migraine, zoals de Chakra’s, Meridianen of Mentale Balans. En soms komen er programma’s uit die verrassend zijn omdat je energieveld aangeeft behoefte te hebben aan die frequenties, terwijl je (nog) geen bewuste klachten hebt op dat vlak.

Tijdens de behandeling worden er frequenties uit alle programma’s uit jouw analyse naar je toe gestuurd, door het kwantumveld. Deze frequenties zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en zullen nooit méér of sterker zijn dan wat je lichaam nodig heeft. Soms neem je tijdens de sessie iets waar en soms merk je niets.

Na de behandeling is het belangrijk dat je extra water drinkt, om eventuele detox verschijnselen te voorkomen. Neem rust als je voelt dat je dat nodig hebt.
Je ontvangt vervolgens van mij de analyse en ik bel je na de behandeling om de analyse en behandeling toe te lichten. Een dag of drie na de behandeling leg ik weer even contact met je, om te horen wat je hebt ervaren. Als je in de tussentijd vragen hebt, neem dan gerust contact met me op!

Analyse en kennismakingssessie in mijn praktijk

Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een analyse en kennismakingssessie in mijn praktijk. Stuur me dan een bericht via mijn contactformulier en geef daarin aan wanneer je beschikbaar bent. Ik neem dan contact met je op voor een afspraak.