Hieronder behandel ik een aantal van de veel gestelde vragen van mensen met betrekking tot de Healy en de Healy World organisatie.

Dit is een aanrader. Je krijgt uitgebreid te zien en horen wat er allemaal mogelijk is met de Healy en hoe dat werkt! Neem contact met me op en ik stuur je de Zoom-link en het wachtwoord.

Kijk op de  ervaringspagina’s op Facebook, boordevol voorbeelden van andere mensen die prachtige resultaten hebben bereikt met de Healy:

Healy Ervaringen NL/BE of Healy Global Experiences 

Healy is een kwaliteitsproduct dat is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Overbodig te zeggen dat het apparaat voldoet aan, of zelfs beter is dan alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsregelgeving. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Gebruik de Healy niet als je zwanger bent, aan epilepsie lijdt, een pacemaker hebt of op de plek waar zich een metalen voorwerp in je lichaam bevindt. Als er kans is op bloedingen of embolie raadpleeg dan eerst een arts. De Healy Resonance kun je in die gevallen wél gebruiken.

Als je besluit een Healy te kopen, heb je na ontvangst nog 14 dagen de tijd om hem uit te proberen en eventueel terug te sturen, mocht het niet aan je verwachtingen voldoen. Ook is het mogelijk een Healy van mij voor een aantal dagen in bruikleen te nemen. De Healy kan dan bij mij opgehaald worden en ik vraag daar een kleine vergoeding voor.

De Healy wordt in de markt gezet door middel van Social Sharing of Multi Level Marketing. Dit wordt nog wel eens verward met pyramideverkoop, maar dat is onterecht. Multi Level Marketing is een legitieme en eerlijke vorm van marketing. Zo worden kosten voor winkelpanden en enorme marketingbudgetten bespaard en koop je de Healy via iemand die er zelf ervaring mee heeft en er enthousiast over is.

Multi Level Marketing houdt in,  dat als je een Healy koopt, een deel van dat bedrag naar de persoon gaat die jou op de Healy heeft gewezen. Iemand met wie je op dat moment doorgaans al eens contact hebt gehad. Deze persoon begeleidt je met al je vragen na aankoop van een Healy.  Je kunt zelf ook kiezen partner te worden en zo gratis edities krijgen, je eigen Healy terugverdienen of zelfs een business opzetten.

Als je een Healy koopt, kies je of je klant of member wilt worden. Je hoeft niets te betalen om member te worden, het verplicht je tot niets. Het verschil is dat je als lid een eigen link krijgt. Als jouw omgeving dus enthousiast wordt doordat ze jouw ervaringen horen, dan kun je ze jouw Healy een keer laten uitproberen en kunnen ze daarna via jouw link een Healy bestellen. Jij krijgt daar commissie over.

In principe koop je de Healy bij degene die je er mee in contact heeft gebracht en die je (doorgaans) ook een gratis behandeling ter kennismaking geeft. Degene via wie jij je jouw Healy koopt, wordt jouw ‘sponsor’. Diegene ondersteunt je en blijft jouw contactpersoon. Het is dus belangrijk dat dit iemand is die je na aankoop ook kan blijven ondersteunen en voorzien van informatie.

Als je partner wordt, ben je ook onderdeel van het team waar jouw sponsor bij hoort. En ook degenen die via jou een Healy aanschaffen, worden daar deelgenoot van. Als je in een actief team zit, heb je daar ook voordeel van.

Zelf ben ik onderdeel van een hele actieve Healy community hier in Nederland: Quantum Unity Unleashed. Er wordt heel veel onderlinge support en informatie gedeeld. We zijn als team volop in ontwikkeling en er komen nog hele mooie dingen aan!

Als je een Healy koopt en je kiest er voor om geen member te worden, dan is dat prima! Iedereen in jouw omgeving die interesse heeft in de Healy, mag je dan naar mij doorverwijzen voor meer informatie en een kennismaking.

Als je een Healy wil kopen, als klant of member, kun je het beste even contact met me opnemen via  info@accesshettywinkels.nl of door te bellen naar +31622834219. Ik begeleid je dan bij mij thuis of tijdens een Zoom call door het proces heen.

Een uitgebreide uitleg over de Healy in 30 minuten (Engelstalig)