Het heeft een diepe, verjongende en helende werking op het héle lichaam

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Overtuigingen, conclusies, emoties projecteren zich als eerste in je gezicht en hebben direct effect op wat je uitstraalt.

Door het aanraken van borst, hals en gezicht, worden specifieke energieën gevraagd te gaan stromen. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lijf en het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Je zal meer dankbaarheid voor je lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook zal jij je energieker voelen, meer rust en helderheid van geest ervaren na de behandeling.  

Het is een zeer ontspannende behandeling voor je hele lichaam en geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Daarnaast heeft het zijn uitwerking op celniveau, op de botstructuur, de organen waaronder de huid. Het vertraagt het verouderingsproces, vermindert diepe lijnen en rimpels en verstevigt de huid.

Vanuit Access Consciousness® zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wie wil dat nou niet? Wil jij je lichaam en geest verjongen zonder chemicaliën en operaties. Dan is dit zeker iets voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen, is gewoon lekker liggen en ontvangen.

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken?