Leer zelf de Access Consciousness Energetische Facelift in één dag!​

Met de Energetische Facelift nodig je alle lichaamscellen, dus ook je huidcellen, uit te verjongen. Je plaatst je handen op borst, hals en gezicht en laat specifieke energieën stromen. Daarbij nodig je ook de energie van de persoon uit om te verjongen. Zowel de energie als het lichaam krijgen een facelift. Het gezicht gaat er stralender en levendiger uit zien en het lichaam voelt zich energieker!

Als Energetic Facelift facilitator mag ik jou dit heerlijke ontspannende proces leren. Na deze lesdag mag jij jezelf Energetic Facelift practitioner noemen en ben je gecertificeerd om de sessie privé of professioneel uit te voeren. Er is geen voorkennis vereist.

Gedurende de dag leer je alle handplaatsingen en krijg je informatie over dit heilzame proces. Je geeft en ontvangt je twee keer de Energetische Facelift sessie. Het proces zal stap voor stap worden aangeleerd en er is altijd ruimte voor vragen, gesprekken en persoonlijke aandacht. Je krijgt het handboek waar alle informatie in terug te lezen is plus een instructiekaart met foto’s van de handposities. De kaart is een fijne geheugensteun tijdens het geven van de sessie. Ik laat een instructiefilm zien waarin Gary Douglas, de grondlegger van Access Consciousness®, een Energetische Facelift sessie geeft met uitleg van elke stap in het proces. Je ontvangt een certificaat en je mag na deze dag de Energetische Facelift toepassen, thuis of in je eigen praktijk of salon.

Classes

Bekijk de agenda voor de geplande Energetische Facelift Classes. Het is mogelijk in overleg een Class te plannen met een minimum van twee deelnemers, ook op locatie.

Kosten

Voor een overzicht van de kosten, zie tarieven. De prijs is inclusief BTW, koffie, thee en snacks gedurende de dag en een kop soep met een broodje tijdens de lunch. Mochten er speciale dieetwensen zijn, laat me dit dan even weten bij aanmelding. Na de behandeling vraagt het lichaam om aanvulling van suiker, zout, water of energie. Hier wordt gedurende de dag in voorzien.

Na het volgen van de Class is het mogelijk een sessie uit te wisselen met andere practitioners tijdens een zogenoemde Bars en Body SWAP bijeenkomst. Eén keer per 14 dagen organiseer ik een swap. Ga naar de agenda voor de data.

Is deze Energetische Facelift Class iets voor jou? Ik ontmoet je graag!