Sessies

Wat was de Bars sessie fijn, echt een cadeautje, de rust in mijn hoofd, heerlijk ik geniet daar zo van. Ik heb zelfs het weekend uitgeslapen tot 8.30 uur. Dat was heel lang geleden en uitgerust wakker worden, zo fijn. Mijn ………… maakte van het weekend een opmerking, waar ik eerder verdrietig/boos om zou worden en nu kon ik het al vrij direct loslaten en ben rustig gebleven in het terug reageren. (Om maar even een voorbeeld te geven) Lieve Hetty nogmaals dank! De eerste stappen zijn gezet en ik maak zeker nog een vervolgafspraak.
Cindy
Dankjewel Hetty. Na mijn eerste Access Bars sessie vroeg ik me af wat het nu eigenlijk met me deed. Al snel merkte ik dat ik wat gemakkelijker kon relativeren. Mijn boosheid verdween steeds meer naar de achtergrond. Nu na drie sessies ben ik me bewust dat bepaalde dingen voor mij veranderd zijn. Zo lukt het me meer en meer niet te oordelen. Ik ben me meer en meer bewust dat ik niet hoef te reageren op wat anderen zeggen of vinden. Het bij de ander laten geeft zoveel meer ruimte. Ik durf mezelf meer en meer voorop te zetten. Meer en meer te kiezen voor wat werkt voor mij en te vertrouwen op wat er mogelijk is voor mij. En bovenal, ik oordeel minder over mezelf en kan dankbaar zijn voor wie ik ben.
Ans
Dankjewel Hetty voor deze bijzondere ervaring. De mooie gesprekken, de handige tools en de Bars sessies brachten en brengen me veel ontspanning. Het heeft me meer bewust gemaakt van de keuzes die ik heb en waar ik mee bezig ben en was. Het was een geweldige ervaring en ik raad het iedereen aan.
Els
"Dankjewel voor de behandeling die ik van je mocht ontvangen. En heel wonderbaarlijk voor mij…..ik heb nu al 3 nachten doorgeslapen. Ik weet niet wat me overkomt."
Anja
"Ik vond het een fijne rustgevende behandeling en voelde dat de energie volop stroomde. Je had nog extra aandacht gegeven aan mijn oor en die houdt zich tot nu toe rustig, is minder duidelijk aanwezig. Jouw behandeling maakte mij bewust van de oordelen die ik heb over mezelf. En een familieopstelling die ik daarna had heeft veel verdriet en oud zeer opgeruimd. Jouw Bars sessie heeft daar zeker ook aan bijgedragen. Ik ben je dan ook heel dankbaar voor de behandeling en blij dat jij me die gegeven hebt."
Lia
"De Energetische Facelift sessie heb ik als zeer prettig ervaren, de tools erbij waren ook erg fijn. Ik voel me weer lichter en volgens mijn man heb ik de ogen wijder open staan. Ik heb een tevreden blik als ik naar mezelf in de spiegel kijk en voel meer dankbaarheid voor mijn lichaam."
Nicole
Na een eerdere ervaring met Access Bars die prettig was, ben ik via Internet bij Hetty uit gekomen. Een goede zet! Ik voelde me meteen op mijn gemak door haar rustige manier van praten en prettige omgeving. Ik heb drie maal een behandeling ondergaan en dat was erg prettig, vooral ontspannend. Ik had besloten zelf ook de Bars Class te gaan volgen, een mooie aanvulling op de behandelingen die ik al geef. Het was een mooie dag, privé onderricht en mijn echtgenoot als oefenpersoon. Een dag van herkenning, nieuwe inzichten en vooral voelen. Alles werd goed uitgelegd, inwendige mens en ook de documentatie goed verzorgd. Het lichaam is met processen bezig en ik laat het gebeuren. Eerst maar even in laten werken en dan zelf aan de slag.
Annelies
"Ik was in de eerste instantie sceptisch t.o.v. een Bars sessie, maar gelijk bij binnenkomst voelde ik de vriendelijkheid en liefde. Na een fijn gesprek met Hetty begon de behandeling. Hetty nam echt de rust en de tijd waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Na een aantal behandelingen met een fijn resultaat gebruik ik de tools nu iedere dag en het heeft me gebracht waar ik moet zijn. Ik raad het iedereen aan!!"
Wilma
"Na de Access Bars behandeling door Hetty voel ik me zoals ik me al jaren niet meer gevoeld heb. Ik sta weer in m'n kracht. Er is een last van me afgevallen. Ik ben er zo blij mee. Dankjewel daarvoor."
Wendy
De Access Bars behandeling werkt nog steeds door. Ik heb me de dagen erna heel rustig gevoeld en net of de emoties rondom mijn ontslag waren opgelost en ook niet meer grijpbaar. Heel bijzonder! Het heeft me weer dichter bij mezelf gebracht en er hebben verschuivingen plaats gevonden, ik kan er niet de vinger op leggen maar dat hoeft ook niet. Ik ga met de tools van Access aan de slag en ik kom zeker terug! Nu na de tweede behandeling is er meer focus op ruimte in mij. Ik ga minder in conclusie en oordeel. De tools die je hebt aangereikt helpen daarbij en de vragen die ik kan stellen voor meer bewustwording komen vaker in me op. Heel fijn dus!"
Carole
"Hetty is optimistisch, vriendelijk, invoelend naar wat er speelt en met hart en ziel Access Bars behandelaar. Tijdens de sessies ervaar ik een heerlijke ontspanning en voel ik dat energie vrijer kan en mag stromen doordat blokkades worden herkend en weggenomen. Weer thuis voel ik me lichter in lijf en hoofd, rustig en volledig tevreden om in het hier en nu te zijn. Laat je ook vooral inspireren door de Clearing Statements en de Magische vragen die Hetty je kan aanleveren. Maak de keuze om hier zelf ook thuis actief mee aan de slag te gaan, mij heeft het enorm geholpen om uit het denken (lees piekeren) te stappen."
Barbara
"De Access Bars behandeling bij Hetty heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb Hetty ervaren als een liefdevolle persoon. Tijdens de behandelingen kreeg ik allerlei herinneringen en inzichten. Dit verraste me. Hetty geeft ook tools mee waardoor je thuis verder kunt oefenen. Door de tools te gebruiken word ik me er meer van bewust welke negatieve overtuigingen ik heb en hoe ik die kan veranderen. Ik vind het wel lastig om de tools regelmatig te blijven gebruiken. Dit draagt echter wel bij aan meer bewustzijn en meer gemak."
Anne
"Ik heb bij Hetty een Access Bars behandeling gedaan en was verrast door de verandering in mijn hoofd, meteen al. Ik ervaarde meer rust en ruimte in mijn hoofd. Alsof er een frisse wind doorheen waaide en mijn gedachten helderder en rustiger maakte. Een soort grote schoonmaak van je geest, echt geweldig! Hetty is een warm persoon die professioneel en kundig werkt met diepe betrokkenheid voor de medemens. Ook neemt ze de tijd voor je en geef je nog extra tools om thuis mee aan de slag te kunnen. Ze heeft mij echt goed geholpen en ik zal haar ook zeer zeker iedereen aanraden die wat relaxter en blijer door het leven wil."
Petra
"Een ontmoeting met Hetty is heel bijzonder. En een behandeling is niet alleen een cadeau voor jezelf, ook voor je omgeving. Want als jij groeit, groeit je omgeving mee. Ik heb de bars als zacht en heel krachtig ervaren. Dank je wel Hetty!"
Femke

Classes

Een bijzondere dag samen met mijn vriendin bij Hetty Winkels gehad. We hadden er ontzettend naar uitgekeken en ons enthousiasme werd ook zeer beloond. De aandacht en rust tijdens de uitleg was helder en zeer prettig. De sfeer ontspannen met op zijn tijd ook plaats voor een grapje. Zeer gastvrij met een heerlijke lunch, waar echt aandacht aan geschonken was. De ervaring om de bars te geven en te ontvangen, heeft ons erg goed gedaan. Meteen was de verandering in onze lichaam en geest merkbaar. De energie voelden we nog dagen stromen...en dat doet het nog steeds. De rust en het gemak waarmee we omgaan met wat er op ons pad komt, is werkelijk een enorm verschil. Echt een aanrader voor wie de kans wil aangrijpen om de Bars te ervaren en uit te gaan oefenen. Met grote dank aan Hetty en het Universum.
Yvonne
Hetty is een warme en lieve vrouw. Ik heb een hele fijne dag gehad tijdens de Access Bars Class. Er was alle ruimte voor gesprek en het stellen van vragen. Dankjewel Hetty en tot ziens
Karin
Het deelnemen aan een Access Bars Class stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik was nieuwsgierig naar wat deze techniek voor mij als coach zou kunnen betekenen. Omdat je niet alleen de techniek leert geven, maar ook ontvangt kon ik direct ervaren wat het voor een client kan doen. Hetty nam de tijd om alles goed uit te leggen, er was ruimte voor vragen en de sfeer was fijn en veilig. Ook de reader die we meekregen, de kaart met de 32 punten, de geluidsopname in de mail en de aanvullende informatie achteraf zijn een fijn naslagwerk. Access Bars heeft me aangenaam verrast. Deze eenvoudige techniek raakt lagen in het bewustzijn daar waar jij klaar bent te ontvangen. Ik ben nu niet alleen een certificaat rijker, maar heb ook weer stappen mogen zetten in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ook Hetty's prettige feedback heeft daartoe bijgedragen. Het was een dag met een gouden randje!
Lisette
Bij Hetty Winkels mijn 2de Access Bars gevolgd. Wat een leuke verzorgde dag was het. Ik had de luxe dat ik de enige deelnemer was. Hetty is een warm en lief persoon. Ik vond de uitleg heel verhelderend en duidelijk. Hetty is echt een aanrader om een Class/behandeling bij te volgen.
Anja
"Wat een prachtige dag heb ik samen met mijn vriendin, bij Hetty beleeft. Een fijne introductie en uitleg over de " bodyclass", maakte mij nieuwsgierig naar het proces waar ik voor kwam. Het gevoel en de energie van mijzelf en de ander volgen, onder de fijngevoelige leiding van Hetty. Magisch, stromend en bijzonder. Een waardevolle middag op 11-11-22. Dankjewel, Hetty
Petra
"Ik heb, samen met een vriendin een hele fijne ontspannen dag gehad bij Hetty. Een warm welkom in een prachtig huis. Hetty is heel hartelijk en je voelt je direct op je gemak. Ze treedt de wereld met open aandacht tegemoet en dat is erg prettig, hierdoor ontstaat er ruimte voor de deelnemers. Deskundige begeleiding, veel ervaring en erg behulpzaam. Een heerlijke lunch, met homemade soep, lekkere broodjes, fruit. Dikke prima!"
Maaike
"Wauw, wat is deze Bars Class een verrijking voor mijn Praktijk. Het was een heerlijke, dankbare en leerzame dag vol prachtige inzichten. En wat was het ontzettend fijn dat ik dat samen met mijn lieve vriendin mocht doen. Ik kijk er naar uit de sessie uit te wisselen met elkaar."
Margareth
"De cursusdag was heel fijn. En wat zo prachtig is, ik heb mijn zoontje van 6 veel baat bij de korte bars sessies. Hij reageert niet meer zo heftig en lijkt alles beter te kunnen plaatsen. Sinds de cursusdag bij jou heeft hij geen woede aanvallen meer gehad. Echt zo fijn! Hij vraagt zelfs naar de ‘tovervingers’. En nog meer goed nieuws. Mijn moeder slaapt weer door na twee behandelingen."​
Tirza
Ik heb de Class als heel positief en praktisch ervaren. We werden ontvangen met koffie en thee en lekkers. Hetty ondersteunde het oefenen door aan de hand van een kunststof hoofd duidelijk de grepen te tonen. Vooral de geruststellende zin Je kan nooit iets fout doen. bleef bij mij hangen. Dat gaf mij rust en het vertrouwen om de behandeling te geven. Hetty heeft een stimulerende rol door haar duidelijke uitleg, het in alle rust laten zien van de grepen en de positieve feedback die zij geeft. Ook straalt zij veel rust uit, waardoor ik mij gesteund voelde. Door te vertellen over haar eigen ervaring en wat het haar gebracht heeft, geeft zij de Class een persoonlijke input, die zeker van waarde is. Ik kan iedereen die rust in het hoofd zoekt een Access Bars Class aanraden."
Lia
"Ik vond het een leerzame dag en was aangenaam verrast door het ontspannende effect wat de behandeling op mensen heeft en ook op mijzelf. Daarnaast heb je een prima training gegeven, je hebt een prettige manier van ‘onderwijzen’. Zeker een aanrader."
Ivonne
"Voor mijn 2 Access Bars class ben ik bij Hetty geweest. Ze creëert gelijk een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De techniek wordt op een rustige, duidelijke manier overgebracht. Hetty is een spontane vakvrouw. De dag was met aandacht verzorgd, lekkere versnaperingen en een mooie lunch."
Nicole
"Nog net voordat 2019 om was heb ik bij Hetty de Access Bars Class gevolgd. Ik had hoge verwachtingen... en deze zijn meer dan vervuld. Access Bars toepassen is echt wat ik zocht. Weinig effort en veel resultaat. Ik heb hier al jaren op gewacht. Een tool die ons op een makkelijke manier helpt om oude overtuigingen achter ons te laten. Super. En Hetty heeft ons zeer duidelijk geïnformeerd en begeleid. Toen ik naar huis ging voelde ik me zeker en vol vertrouwen. En dat is nog zo. Hetty, dank je wel."
Geraldine
"Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne Access Bars Class van vorige week! Ik heb inmiddels mijn man en de kinderen een behandeling gegeven.... en wat een verandering zeg! Ze zijn erg enthousiast! En ze willen graag nog een keer... Ik ben heel erg blij mee met wat je me geleerd hebt en ik vertrouw erop dat straks ook andere mensen me weten te vinden."
Hetty
"De Energetische Facelift class bij Hetty heb ik als heel fijn en leerzaam ervaren. Ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak bij haar. Hetty is bijzonder gastvrij, geduldig en heel duidelijk in het overbrengen van de informatie. Dankjewel Hetty!"​
Amoy
"Hetty is een fijne docente die op een duidelijke, rustige manier en met een zekere lichtheid de methode Access Bars van Acces Consciousness weet over te brengen. Het heeft mij veel gebracht."
Jolanda
"Samen met Hetty naar de training Access Bars geweest. Ik heb Hetty ervaren als warm en betrokken. Hetty heeft mij een Bars sessie gegeven, een hele bijzondere ervaring. Er gebeurde van alles lichamelijk bij mij. Later thuis bemerkte ik hele kleine subtiele veranderingen, alsof het meer stroomde. Wat ook erg fijn was, dat mijn denken toen ik 's avonds in bed lag uitgeschakeld was. Rust in mijn hoofd. Kortom een hele fijne ervaring die ik iedereen kan aanraden."
Irene
"Wat was het een fijne Acces Bars Class, bij Hetty Winkels in Wehl. Een leuke groep en zeer inspirerende en gastvrije docente. Weer een stuk bewuster geworden dankzij de tools en technieken van Access. Dank je wel Hetty en ook de andere deelnemers voor jullie bijdrage."
Jolanda
"Ik kwam bij Hetty voor een Access Bars Class. Toen ik Hetty vooraf aan de telefoon had, voelde ik me al meteen gerustgesteld en op mijn gemak, door de rust die ze uitstraalde. Tijdens de Class Hetty was bijzonder gastvrij en gaf me het gevoel dat ik werkelijk welkom was. Omdat dit mijn derde Bars Class was, heeft ze de dag afgestemd wat er nodig was. Haar duidelijke uitleg over de theorie en tijdens de Bars sessies hebben de onzekerheden en onduidelijkheden die ik nog had, weggenomen. De dag was werkelijk een cadeautje voor mezelf. Hetty is een bijzonder warm, hartelijk en liefdevol mens. Ik wil je haar van harte aanbevelen, voor Access Bars sessies, maar zeker ook voor de Access Bars Class."
Conchita