Sessies

Ervaringen van mensen die een Bars sessie ontvangen hebben

Ik volgde bij Hetty mijn tweede Access Bars Class. Dat was heel fijn. Ze creëert gelijk een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De techniek wordt op een rustige, duidelijke manier overgebracht. Hetty is een spontane vakvrouw. De dag was met aandacht verzorgd, lekkere versnaperingen en een heerlijke lunch. Ze heeft op deze dag weer opnieuw iets bij me aangeraakt en heerlijk om de Bars te mogen ontvangen en weer opnieuw verrast te zijn wat het met me doet.
Nicole
Na een eerdere ervaring met Access Bars die prettig was, ben ik via Internet bij Hetty uit gekomen. Een goede zet! Ik voelde me meteen op mijn gemak door haar rustige manier van praten en prettige omgeving. Ik heb drie maal een behandeling ondergaan en dat was erg prettig, vooral ontspannend. Ik had besloten zelf ook de Bars Class te gaan volgen, een mooie aanvulling op de behandelingen die ik al geef. Het was een mooie dag, privé onderricht en mijn echtgenoot als oefenpersoon. Een dag van herkenning, nieuwe inzichten en vooral voelen. Alles werd goed uitgelegd, inwendige mens en ook de documentatie goed verzorgd. Het lichaam is met processen bezig en ik laat het gebeuren. Eerst maar even in laten werken en dan zelf aan de slag.
Annelies
"Ik was in de eerste instantie sceptisch t.o.v. een Bars sessie, maar gelijk bij binnenkomst voelde ik de vriendelijkheid en liefde. Na een fijn gesprek met Hetty begon de behandeling. Hetty nam echt de rust en de tijd waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Na een aantal behandelingen met een fijn resultaat gebruik ik de tools nu iedere dag en het heeft me gebracht waar ik moet zijn. Ik raad het iedereen aan!!"
Wilma
"Na de Access Bars behandeling door Hetty voel ik me zoals ik me al jaren niet meer gevoeld heb. Ik sta weer in m'n kracht. Er is een last van me afgevallen. Ik ben er zo blij mee. Dankjewel daarvoor."
Wendy
De Access Bars behandeling werkt nog steeds door. Ik heb me de dagen erna heel rustig gevoeld en net of de emoties rondom mijn ontslag waren opgelost en ook niet meer grijpbaar. Heel bijzonder! Het heeft me weer dichter bij mezelf gebracht en er hebben verschuivingen plaats gevonden, ik kan er niet de vinger op leggen maar dat hoeft ook niet. Ik ga met de tools van Access aan de slag en ik kom zeker terug! Nu na de tweede behandeling is er meer focus op ruimte in mij. Ik ga minder in conclusie en oordeel. De tools die je hebt aangereikt helpen daarbij en de vragen die ik kan stellen voor meer bewustwording komen vaker in me op. Heel fijn dus!"
Carole
"Hetty is optimistisch, vriendelijk, invoelend naar wat er speelt en met hart en ziel Access Bars behandelaar. Tijdens de sessies ervaar ik een heerlijke ontspanning en voel ik dat energie vrijer kan en mag stromen doordat blokkades worden herkend en weggenomen. Weer thuis voel ik me lichter in lijf en hoofd, rustig en volledig tevreden om in het hier en nu te zijn. Laat je ook vooral inspireren door de Clearing Statements en de Magische vragen die Hetty je kan aanleveren. Maak de keuze om hier zelf ook thuis actief mee aan de slag te gaan, mij heeft het enorm geholpen om uit het denken (lees piekeren) te stappen."
Barbara
"De Access Bars behandeling bij Hetty heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb Hetty ervaren als een liefdevolle persoon. Tijdens de behandelingen kreeg ik allerlei herinneringen en inzichten. Dit verraste me. Hetty geeft ook tools mee waardoor je thuis verder kunt oefenen. Door de tools te gebruiken word ik me er meer van bewust welke negatieve overtuigingen ik heb en hoe ik die kan veranderen. Ik vind het wel lastig om de tools regelmatig te blijven gebruiken. Dit draagt echter wel bij aan meer bewustzijn en meer gemak."
Anne
"Ik vond het een leerzame dag en was aangenaam verrast door het ontspannende effect wat de behandeling op mensen heeft en ook op mijzelf. Daarnaast heb je een prima training gegeven, je hebt een prettige manier van ‘onderwijzen’. Zeker een aanrader."
Ivonne
"Samen met Hetty naar de training Access Bars geweest. Ik heb Hetty ervaren als warm en betrokken. Hetty heeft mij een Bars sessie gegeven, een hele bijzondere ervaring. Er gebeurde van alles lichamelijk bij mij. Later thuis bemerkte ik hele kleine subtiele veranderingen, alsof het meer stroomde. Wat ook erg fijn was, dat mijn denken toen ik 's avonds in bed lag uitgeschakeld was. Rust in mijn hoofd. Kortom een hele fijne ervaring die ik iedereen kan aanraden."
Irene
"Ik heb bij Hetty een Access Bars behandeling gedaan en was verrast door de verandering in mijn hoofd, meteen al. Ik ervaarde meer rust en ruimte in mijn hoofd. Alsof er een frisse wind doorheen waaide en mijn gedachten helderder en rustiger maakte. Een soort grote schoonmaak van je geest, echt geweldig! Hetty is een warm persoon die professioneel en kundig werkt met diepe betrokkenheid voor de medemens. Ook neemt ze de tijd voor je en geef je nog extra tools om thuis mee aan de slag te kunnen. Ze heeft mij echt goed geholpen en ik zal haar ook zeer zeker iedereen aanraden die wat relaxter en blijer door het leven wil."
Petra
"Een ontmoeting met Hetty is heel bijzonder. En een behandeling is niet alleen een cadeau voor jezelf, ook voor je omgeving. Want als jij groeit, groeit je omgeving mee. Ik heb de bars als zacht en heel krachtig ervaren. Dank je wel Hetty!"
Femke

Classes

Ervaringen van mensen die een Bars of Energetische Facelift class gevolgd hebben

"Nog net voordat 2019 om was heb ik bij Hetty de Access Bars Class gevolgd. Ik had hoge verwachtingen... en deze zijn meer dan vervuld. Access Bars toepassen is echt wat ik zocht. Weinig effort en veel resultaat. Ik heb hier al jaren op gewacht. Een tool die ons op een makkelijke manier helpt om oude overtuigingen achter ons te laten. Super. En Hetty heeft ons zeer duidelijk geïnformeerd en begeleid. Toen ik naar huis ging voelde ik me zeker en vol vertrouwen. En dat is nog zo. Hetty, dank je wel."
Geraldine
"Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne Access Bars Class van vorige week! Ik heb inmiddels mijn man en de kinderen een behandeling gegeven.... en wat een verandering zeg! Ze zijn erg enthousiast! En ze willen graag nog een keer... Ik ben heel erg blij mee met wat je me geleerd hebt en ik vertrouw erop dat straks ook andere mensen me weten te vinden."
Hetty
"De Energetische Facelift class bij Hetty heb ik als heel fijn en leerzaam ervaren. Ik voelde me meteen welkom en op mijn gemak bij haar. Hetty is bijzonder gastvrij, geduldig en heel duidelijk in het overbrengen van de informatie. Dankjewel Hetty!"​
Amoy
"Hetty is een fijne docente die op een duidelijke, rustige manier en met een zekere lichtheid de methode Access Bars van Acces Consciousness weet over te brengen. Het heeft mij veel gebracht."
Jolanda
"Wat was het een fijne Acces Bars Class, bij Hetty Winkels in Wehl. Een leuke groep en zeer inspirerende en gastvrije docente. Weer een stuk bewuster geworden dankzij de tools en technieken van Access. Dank je wel Hetty en ook de andere deelnemers voor jullie bijdrage."
Jolanda
"Ik kwam bij Hetty voor een Access Bars Class. Toen ik Hetty vooraf aan de telefoon had, voelde ik me al meteen gerustgesteld en op mijn gemak, door de rust die ze uitstraalde. Tijdens de Class Hetty was bijzonder gastvrij en gaf me het gevoel dat ik werkelijk welkom was. Omdat dit mijn derde Bars Class was, heeft ze de dag afgestemd wat er nodig was. Haar duidelijke uitleg over de theorie en tijdens de Bars sessies hebben de onzekerheden en onduidelijkheden die ik nog had, weggenomen. De dag was werkelijk een cadeautje voor mezelf. Hetty is een bijzonder warm, hartelijk en liefdevol mens. Ik wil je haar van harte aanbevelen, voor Access Bars sessies, maar zeker ook voor de Access Bars Class."
Conchita