Een Access Lichaamsproces​

Een Access Consciousness® Lichaamsproces is een proces die door het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te laten lopen. Deze behandelingen geeft het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug in, wat het lichaam ondersteunt in herstel en duurzaamheid. De energie is de natuurlijke energie die onze lichamen zijn.

Wat de energie van de Lichaamsprocessen doet

De processen helpen je lichaam terug te komen in zijn oorspronkelijke functionaliteit, wat je lichaam ondersteunt bij het herstellen van trauma/schade dat het in stand houdt, of dat nou door externe omstandigheden komt of door daadwerkelijke verwonding/letsel/blessure.

Welke processen

  • Cellulair Memory – het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel
  • DMMD – het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
  • Energetische Facelift – het laten verjongen van de huidcellen, botstructuur.
  • MTVVS – het versterken van het immuun systeem
  • TSS – het verwerken van geestelijk trauma

Hoe het is om energie op het lichaam te laten lopen

Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het langer voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen tijdens de behandeling om het te laten werken.

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden. Voor maximaal resultaat zijn meerdere behandelingen wenselijk. Heb je een specifieke vraag, neem dan gerust contact met mij op.