Heling van binnenuit

Een Access Consciousness® Body Process ofwel lichaamsproces is een proces waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen.

Tijdens deze activatie worden de moleculen van het lichaam gevraagd om te veranderen en te transformeren. Dit ondersteunt het lichaam in het herstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Er zijn processen voor onder andere:

  • het terugdraaien van cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
  • het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
  • het verbeteren van het gezichtsvermogen
  • het laten verjongen van de huidcellen
  • het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering
  • het verwerken van trauma en drugsverleden etc.
  • het stimuleren van de zelfhelende vermogens

Je geeft de behandeling door de kleding heen. Na deze dag kun je het ook op jezelf toepassen. Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen speciale capaciteiten voor nodig. Alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.

Tijdens de Class ontvang en geef je twee bodyprocessen. Je ontvangt een handboek, een geluidsbestand van de dag en een deelnamecertificaat. Na afloop van deze dag mag je deze twee Body Processen bij anderen toepassen.

Voor deelname aan een Access Body Process Class is geen vooropleiding vereist en is voor iedereen toegankelijk.

Bekijk de agenda voor alle geplande Bodyproces Classes. Het is mogelijk in overleg een Class te plannen met een minimum van twee deelnemers, ook op locatie.

Kosten

Een overzicht van de kosten vind je bij tarieven. De prijs is inclusief koffie, thee en snacks gedurende de dag en een kop soep met een broodje tijdens de lunch. Mochten er speciale dieetwensen zijn, laat me dit dan even weten bij aanmelding.

Na het volgen van de Class is het mogelijk een sessie uit te wisselen met andere practitioners tijdens een zogenoemde SWAP bijeenkomst. Eén keer per 14 dagen organiseer ik een swap. Bekijk de agenda voor de data.

Is een Body Class iets voor jou? Ik ontmoet je graag!