Heling van binnenuit

Een Access Consciousness® Body Process ofwel lichaamsproces is een proces waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen.

Tijdens deze activatie worden de moleculen van het lichaam gevraagd om te veranderen en te transformeren. Dit ondersteunt het lichaam in het herstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Er zijn processen voor onder andere:

 • het terugdraaien van cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
 • het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
 • het verbeteren van het gezichtsvermogen
 • het laten verjongen van de huidcellen
 • het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering
 • het verwerken van trauma en drugsverleden etc.
 • het stimuleren van de zelfhelende vermogens

Je geeft de behandeling door de kleding heen. Na deze dag kun je het ook op jezelf toepassen. Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen speciale capaciteiten voor nodig. Alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.

Tijdens de Class ontvang en geef je twee bodyprocessen. Je ontvangt een handboek, een geluidsbestand van de dag en een deelnamecertificaat. Na afloop van deze dag mag je deze twee Body Processen bij anderen toepassen.

Voor deelname aan een Access Body Process Class is geen vooropleiding vereist en is voor iedereen toegankelijk.

Bekijk de agenda voor alle geplande Bodyproces Classes. Het is mogelijk in overleg een Class te plannen met een minimum van twee deelnemers, ook op locatie.

Access Body Proces Class 3 november

Je immuunsysteem versterken nu de herfst en winter er aan komt, hoe welkom is dat?

De twee processen die je immuunsysteem boosten en je lymfesysteem ondersteunen:

1. MTVSS

Eén van de meest dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Het proces ondersteunt bij vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of functioneert. Het verandert als het ware de moleculaire structuur van het lichaam.

Toepassingen van MTVSS:

 • Als een oppepper of versterker van het immuunsysteem
 • Als een algemene stimulans voor het immuunsysteem
 • Als een algemeen lichaamsproces om programmeringen op te heffen, die de blauwdruk van onze lichamen heeft verstoord.
 • Als een manier om onze lichamen met meer gemak te laten functioneren tijdens sport- of krachtinspanningen
 • Als een gerichte onderhoudsbeurt om verlichting te brengen bij moeilijkheden in verschillende organen van ons lichaam.

2.Je lymfesysteem ondersteunen en optimaliseren.

Een goed functionerend lymfesysteem beperkt ontstekingen en infecties. Het regelt het opruimen van afvalstoffen uit ons lichaam. Het is het drainagesysteem en voert overtollig vocht af. Zo kan het ook bijdragen aan gewichtsverlies. Het kan ook ondersteuning bieden bij oor-, gehoor- en sinusproblemen.

Access Body Proces Class 30 november

1. Familie en relaties

Wat is familie en relaties voor jou? Wat roept het bij je op? Welke lading heeft het wellicht? Hoeveel ben je bezig anderen te begrijpen? Waar leef je het leven van anderen? Hoe probeer je jezelf te vinden in relatie tot het passen bij anderen. Wat heb je gekopieerd van je ouders in een poging ze te begrijpen? Hoe ver gaat je loyaliteit? Wat is er vastgezet aan standpunten op je lichaam? Waar mag je meer gaan kiezen voor jou?

Dit body proces ondersteunt ons lichaam en ons leven te creëren vanuit eigen keuzes.

2.Van Reactie naar Creatie

Herken je dat?
Dat je reageert in een reflex, vanuit een soort automatisme. En jezelf vervolgens verkeerd maakt, omdat je weer op dezelfde manier in reactie was. Ook al weet je wellicht dat het niet werkt voor jou en de ander. Wat als je niet langer iets hoeft te verdedigen, te rechtvaardigen, te overtuigen. Wat als je niet langer hoeft te leven vanuit reactie, wat is er dan mogelijk? Dit lichaamsproces ondersteunt je bewuster te kiezen. Kiezen wat werkt voor jou en je omgeving.

We kijken eerst wat de thema’s van deze dag voor jou omhoog brengen en je krijgt de mogelijkheid al veel los te laten. Daarna ga je in tweetallen de processen geven en ontvangen.

Kosten

Een overzicht van de kosten vind je bij tarieven. De prijs is inclusief koffie, thee en snacks gedurende de dag en een kop soep met een broodje tijdens de lunch. Mochten er speciale dieetwensen zijn, laat me dit dan even weten bij aanmelding.

Na het volgen van de Class is het mogelijk een sessie uit te wisselen met andere practitioners tijdens een zogenoemde SWAP bijeenkomst. Eén keer per 14 dagen organiseer ik een swap. Bekijk de agenda voor de data.

Is een Body Class iets voor jou? Ik ontmoet je graag!