Body Class 23 Januari

Vierkantswortel van min 1: Het proces is in te zetten bij opgesloten, vaak onverklaarbare pijnen in je lichaam. Ook kan het verkoudheid en griep binnen een paar uur wegnemen en versterkt het je immuunsysteem. Verder in te zetten voor artritis en te benutten bij slapeloosheid. Ook in te zetten voor dieren met epilepsie.

Cellulair geheugen: Tijdens het proces nodigen we de cellen uit om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel aan en in het lichaam terug te draaien. Het is een bijzonder krachtig proces, toe te passen bij mens en dier.


Body Class 15 februari

Drievoudige sequentiesystemen van door drugs opgewekte scenario’s, perfectionisme en waanzin: Dit proces draagt bij aan het loslaten van alle besluiten, oordelen, berekeningen en conclusies, terwijl je onder invloed van drugs of alcohol was. En ook waar je perfectionisme en …..vul maar in, als voorkeursdrug gebruikt. Welke verslaving kies je om je bewustzijn af te snijden. Welke verslaving kies je om je af te scheiden van wat jij waarneemt, weet, bent en ontvangt.

Eliminatie en uitroeiing van de belichaming van alle gedachten en gevoelens uit het verleden: Dit proces verwijdert gedachten en gevoelens uit het verleden, die je belichaamt. Hoe waardevol zijn je gedachten en gevoelens voor jou? Waar beperk je je waarneming door gevoelens uit het verleden? Waar beperk jij je weten door gedachten uit het verleden?