“Ik weet soms niet meer wie ik werkelijk ben”

Dat is wat ze zei.

Is het werkelijk mogelijk dat je niet meer weet wie je werkelijk bent? Dat is mogelijk!

Waar ben je verkeerd gemaakt in je leven door anderen? Waar er over je geoordeeld is en wellicht elke keer opnieuw. Wat heb je overgenomen van wat anderen zeggen over jou en heb je waar gemaakt voor jezelf? En waar leef jij het leven van anderen, om gezien te worden, om erkend te worden, om gewaardeerd te worden?

Wat als jezelf zijn niet gaat over..

Wat als jezelf zijn niet gaat over jezelf te veranderen. Het gaat erom je kracht te omarmen i.p.v. jezelf verkeerd te maken.

Wat als jezelf zijn niet gaat over jezelf vinden. Je hoeft het niet te zoeken buiten jezelf. Alles is al in je. Je zoekt het buiten jezelf, omdat je oordeelt over jezelf en je eigen power niet erkent. Overal waar jij jezelf minder maakt, wegcijfert is zo onaardig naar jou.

Wat als jezelf zijn niet gaat over aardig gevonden worden. Er zal altijd oordeel zijn van anderen. Daar waar ze controle uit willen oefenen over jou.

Wat als jezelf zijn niet gaat over jezelf verdedigen, jezelf bewijzen en jezelf rechtvaardigen. Ontspan in wie je bent en geniet van wie je bent dan hoef je niets te verdedigen, niets te rechtvaardigen of te bewijzen.

Waar scheiden we ons af van anderen om maar niet het effect van hen te hoeven zijn.

Als je kiest jezelf te zijn kun je samen met anderen op zoek naar de mogelijkheden in de wereld.

Wanneer ben je dan wel jezelf?

Wanneer je echt jezelf ben, dan heb je een gevoel van rust over je. Je houdt van die persoon als je in de spiegel kijkt. Je hebt een gevoel van geluk en ergens diep van binnen weet je dat je alles wat je wil kan realiseren. Je weet dat je met gemak iets kan veranderen wat niet voor je werkt. Je voelt je vervuld van binnen. Je stopt met je te richten op problemen of te zoeken naar een kracht buiten jezelf, die iets voor je op gaat lossen of jezelf zelfs gaat redden. Jezelf zijn is je waarde zien en tegelijkertijd is het een voortdurende reis naar het ontdekken van meer van jou.

Challenge ‘Meer jezelf zijn’

De maand augustus stond in het teken van onderzoeken en ervaren wat het voor jou is Jezelf te zijn.

Ik deel hier dag 1 t/m 10 met je.

Dag 1:  Sta eens even stil bij wie jou inspireert ‘Jezelf te zijn’ en kies ervoor daar veel in de buurt van te zijn of over te lezen, naar te luisteren.

Dag 2: Dans alsof niemand je ziet. Merk je lijf en geniet en herhaal dit zo vaak je maar kunt.

Dag 3: Kies de kleding die je ondersteunt jezelf te laten zien met gemak en plezier.

Dag 4: Gun jezelf een Bars sessie

Dag 5: Waar krijg je een lach van op je gezicht als je ….eet, luistert naar…, dit doet, daar bent… en doe daar meer van.

Dag 6: Start een gesprek met iemand die je niet kent, bedank iemand, geef een compliment en merk wat het met je doet.

Dag 7: Zoek de natuur op, voeten in de aarde, knuffel een boom, ben in het moment.

Dag 8: Wat deed je zo graag en ben je mee gestopt. Pak het weer op!

Dag 9: Stel jezelf regelmatig de vraag: ‘Als ik totaal mezelf zou zijn, wat zou ik dan nu kiezen’ en kies!

Dag 10: Wat is de wereld waar jij van droomt en wat doe je nu al dat die wereld mooier maakt?

Ben je nieuwsgierig naar dag 11 tot en met 31 met een aantal tools die je hierin ondersteunen, bezoek dan mijn insta pagina Accesshettywinkels of ga naar mijn bedrijfspagina met dezelfde naam op Facebook en scroll terug naar de maand augustus.

Wat als niemand je kan stoppen

Wat kun je vandaag doen of zijn waar je blij van wordt, wat je vervult, waar jij je eigenwaarde en je potentie erkent. En dat is een keuze. Wat als je potentie veel groter is dan je ooit hebt erkend? Wat als nu het moment is dit te erkennen en te benutten.

Voel je vrij jezelf te zijn!

Categorieën: Blog

1 reactie

clindamicina efectos secundarios · 27 november 2023 op 14:22

[…] clindamicina efectos secundarios[…]

clindamicina efectos secundarios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *