In gesprek met mezelf

En dan heb je opeens alle tijd van de wereld, staat alles stil. Is er volop ruimte om je gedachten de vrije loop te laten, je creaties te laten ontstaan. Of gaat er een ander mechanisme werken?

Alles is energie , alles heeft een frequentie

Alles heeft een bepaalde trilling, zelfs de keukentafel, de stoelen, de lamp, je huis. Kwantumfysica leert ons dat wij niet alleen een menselijk lichaam zijn. Iedere cel in ons lichaam bestaat uit energie, met een eigen trillingsfrequentie. Hoe jij tegen jezelf praat, alles wat je denkt, elke dag weer, bepaalt je frequentie. Hoe meer negatieve gedachten, hoe lager je frequentie. Hoe lager je frequentie des te groter de kans op ziekte. Het goede nieuws is dat je o.a. door positieve gedachten je frequenties kunt beïnvloeden. Hoe hoger je frequentie hoe sterker je lichamelijke en je geestelijke gezondheid is.

Wat er met mij gebeurde

Ik kwam terecht in een lagere frequentie. Negatieve gedachten over mijn bedrijf, over mezelf, over wat er in de wereld gaande is dienden zich aan. Oude belemmerende overtuigingen kwamen weer omhoog. En wat pikte ik op van de emoties van anderen. Er ontstond meer onrust en ik kreeg ook weer wat oude fysieke klachten. Mijn nek en schouderpartij zette zich vast, mijn spieren raakten verkrampt.

Wat kun je doen om je frequentie te verhogen!

Wees aardig voor jezelf! Negatieve gedachten en overtuigingen, de pullenbak in ermee. 

Heb liefdevolle relaties, vooral ook met jezelf. Laat gevoelens van wrok los. Het beïnvloedt onszelf vaak meer dan de ander. We houden hiermee zware energie en bagage vast.
Eet gezond. Wat vaker plantaardig eten is lekker en goed.

Stop vandaag nog met pleasen, daar loop je energetisch op leeg. Wees jezelf. Stop met jezelf te vergelijken met anderen, want niemand is gelijk. En iedereen krijgt zijn of haar lessen te leren in dit leven, hoe mooi de buitenkant ook lijkt. Vraag je hierbij ook af: leef ik mijn leven zoals ik dat wil? Doe wat je happy maakt en leef je missie.

Stop met roddelen en meegaan in negativiteit, dit verlaagt je frequentie en houdt jou af van creatie. Zorg voor een positieve mindset en behandel iedereen met respect.

Ga de natuur in. 

Heb plezier! Dit zorgt voor een enorme frequentie boost. Geniet, we zijn puur energie en energie wil in beweging zijn.

Wat ik deed om mijn frequenties te verhogen.

Allereerst ervoor kiezen dat ik wel klaar was met die negatieve gedachten en benutte de volgende tools van Access Consciousness

 • Ik erkende wat gaande was, zonder verzet
 • Ik gebruikte de mantra van Access als positieve affirmatie
 • Ik begon met vragen stellen om meer bewustzijn te creëren over wat gaande was
 • Ik stuurde alles wat niet van mij was retour afzender
 • Ik koos ervoor elke gedachte die ik had te gaan zien als niet meer dan een interessant standpunt
 • Ik zette de expansieoefening in om meer ruimte te zijn, waardoor hetgeen zich vastzette in mijn lichaam losgelaten kon worden
 • Ik koos voor de energie van dankbaarheid

Ook draaide ik 3x per dag een frequentieprogramma met mijn Healy, zowel op mentaal vlak

 • Uit de Goudcyclus ontgiften, fysieke balans en loslaten
 • Uit Pijn-Psyche gewrichten lokaal
 • Uit Mentale Balans innerlijke kracht systeem en goed voelen
 • Uit Bio-energetische Balans 1 zenuwen, beweeglijkheid en immuunsysteem
 • Uit Bio-energetische Balans 2 gewrichten en botten
 • Uit Meridianen 1 bindweefsel en gewrichten
 • Uit Meridianen 2 zenuwmeridiaan
 • Uit Diepe cyclus innerlijke rust

En vibraties op de Chakra’s, Bachremedies, Schussler salts en Australian Bushflowers. Ook bijzonder hoe ik mijn bewustzijn, naast het gebruikmaken van de analyseapp, in kan zetten bij de keuze van de programma’s. Niet alles is immers linear.

Naast bovenstaande koos en kies ik voor gezonde voeding, voldoende bewegen, de natuur in, meditaties en bewust kiezen van wat ik lees en bekijk op TV.

En hoe is het nu met mij

Ben ik nu weer één en al vrolijkheid, stroomt het weer? Ik ervaar meer gemak, ben aardiger voor mezelf en heb ongelooflijk veel zin in het geven van classes en sessies. In deze periode ben ik me nog meer bewust geworden van de waarde van het geven en uitwisselen van de Bars en de verschillende lichaamsprocessen.

De aanmeldingen voor de opleidingsdagen zijn alweer binnen en een aantal afspraken staan open om gepland te worden. Het is nu nog wachten op groen licht van het RIVM.

Verder nodig ik je uit een gratis analyse en kennismakingssessie met behulp van de Healy te ontvangen. Dat is ook mogelijk op afstand. Dus meld je gerust. Ook ben ik er klaar voor mijn Healy team uit te gaan breiden. Wil je in deze tijd een extra inkomen genereren met de Healy, ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Boost je frequenties, kies daarin wat werkt voor jou en heb plezier!

Lieve groet, Hetty

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *