“Hebben jullie allemaal al gezien wie er een glansrol vervullen in de laatste blog op accesshettywinkels.nl”, berichtte onze oudste zoon in de ‘Met Zijn Allen’ Whatsapp-groep.

Als ik om me heen kijk en luister, zie ik zoveel mensen die een glansrol vervullen. En dan hoef ik daar niet eens moeite voor te doen. Neem nou al die sporters op de Paralympics.  Hun denken in mogelijkheden, hun kracht, hun doorzettingsvermogen, hun geloof in eigen kunnen. En of ze nu wel of niet met een medaille naar huis gaan, die glansrol vervullen ze.

Ook dicht bij huis
Afgelopen weekend was er een ‘verwendag’ in het Inloophuis, waar ik vrijwilligerswerk doe. De gasten glommen van alle aandacht en verwennerij. De kapster, de visagiste, de masseuse, de gastvrouwen en alle andere vrijwilligers vervulden een glansrol op deze dag en voelden zich dankbaar dat zij hieraan mochten bijdragen.

En wat te denken van de mensen die ik ontmoet in mijn praktijk. Mensen die kiezen voor verandering, zich kwetsbaar durven opstellen en aan de slag gaan met de tools die ik hen aanreik. Maar die zich ook vaak nog klein maken en oordelen over zichzelf. Mensen die vaak zelf nog niet zien welke glansrol ze al vervullen.

Anderen laten glanzen
En dan onze oudste zoon. Die mijn website beheert met toewijding en zijn moeder laat glanzen door de blog bij zijn broers en hun vriendinnen onder de aandacht te brengen. Terwijl hij zijn appje verstuurde, hielpen we onze middelste zoon en zijn vriendin met verhuizen. Haar reactie met foto wil ik jullie niet onthouden: ‘Over glansrollen gesproken’.

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Blog

2 reacties

Lisette · 21 maart 2018 op 12:32

Hetty, jij bent toch ook van alle markten thuis hahaha… prachtig om te lezen hoe jij de mooie kanten van alles kunt en blijft zien!

Hetty Winkels · 21 maart 2018 op 14:52

Zegt Lisette, die daar zelf een expert in is!!
Dankjewel voor je leuke reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *