Wie weet kennen jullie dit verhaal. Ik deel het graag nog eens met jullie.

‘Er was eens een oude man, die de gewoonte had om iedere ochtend een wandeling over het strand te maken, voordat hij ging werken. Zodat hij zijn gedachten kon laten gaan over de dingen die die dag gedaan moesten worden.

Op een ochtend heel vroeg, liep hij over het strand na een zware storm, die die nacht gewoed had en het hele strand was bezaaid met zeesterren. In de verte zag hij een kleine jongen zijn richting op komen lopen. Af en toe stopte de jongen, bukte, raapte iets op en gooide dat in zee.

De jongen kwam dichterbij en de man riep: ”Goedemorgen! Mag ik vragen, wat ben je aan het doen?” De jongen keek op naar de oude man en antwoordde: “Ik gooi de zeesterren terug in zee. De vloed heeft ze op het strand gespoeld en ze kunnen niet zelf terug in de zee komen”.

De oude man antwoordde: “Maar er liggen hier duizenden zeesterren! Ik ben bang dat dat niet echt verschil zal maken”. De jongen bukte, raapte nog een zeester op en gooide hem zo ver als hij kon de zee in.

Toen keek hij naar de man en zei met een glimlach: “Voor deze maakte het verschil”.’

We hebben allemaal de kans een positieve verandering te creëren in deze wereld. We denken dan al snel aan wereldproblemen, aan mega grote veranderingen die je weerhouden om in actie te komen. 

Het begint met een eerste stap

Misschien kun je de wereld niet veranderen, maar misschien wel een klein deel. Elke dag komt wel iets voorbij waar je het verschil kunt maken. Het verschil voor jezelf, voor de ander, voor iets anders.

De tools en technieken van Access Consciousness ondersteunen mij elke dag opnieuw bij het zetten van kleine stappen voor mijzelf, de ander of iets anders. Ze creëren meer bewustzijn, meer dankbaarheid en minder oordeel. Dankbaarheid voor alles wat is, de fijne en de minder fijne dingen, in alle facetten van je leven.

De wereld waar jij naar verlangt

Ik deel de Tools en technieken met de mensen die kiezen voor verandering.  Die kiezen voor meer gemak en plezier met zichzelf, hun lichaam, hun werk, hun relatie etc. Zo draag ik mijn steentje bij aan een mooiere wereld voor mezelf en de mensen die gefaciliteerd willen worden hierin.

Ook kun je zelf het energetisch proces Access Bars leren. Het energetisch proces en de tools die daar aan verbonden zijn, maken het mogelijk het verschil te gaan maken in de wereld waar jij naar verlangt voor jezelf en je omgeving.

Categorieën: Blog

1 reactie

Nel · 23 juni 2019 op 15:50

Hetty dat je veel goeds doet ook voor je mede mens en dat er véél is tussen hemel en aarde waar van wij geen weet hebben. Doe iedere dag de oefeningen nog netjes .

Voor een goede week kwam de dokter nog aan mijn bed : maar Nel worstelt nog op ? is het niet naar de honderd dan nog wel proberen naar de negentig.

Dank voor alle goeds. en liefs van Nel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *