Afgelopen week vierde mijn man zijn verjaardag! Zijn leeftijd wil hij niet genoemd hebben. Is het beladen voor hem of verzet hij zich tegen hoe onze realiteit tegen leeftijd aankijkt?

Standpunten die ons beperken

Er zijn zoveel standpunten over wat leeftijd is en ik ben er steeds meer bewust van hoe die standpunten ons en ons lichaam beperken. Zeker als je ouder wordt. Wat hebben we besloten over wat ouder worden is.

Veroudering als beperking

Wat als we ons niet hoeven te beperken ongeacht welke leeftijd we hebben? Overal waar we besluiten dat we iets niet meer kunnen of dat onslichaam op een bepaalde leeftijd iets niet meer kan, maken we het waar. Ons standpunt creëert immers onze werkelijkheid. We gaan dan steeds op zoek naar de bevestiging van wat we hebben besloten.

Mijn oudste broer

Hij is een lieverd en geniet van het leven. Hij zorgt goed voor zichzelf en zijn lijf en heeft wat kleine issues met zijn gezondheid. Hij wil het liefst voorbereid zijn als zijn lichaam minder mobiel wordt. Zo vertelde hij dat hij een relaxstoel had gekocht met de functie van een ‘sta op’ stoel. Er ligt nog een wens voor een hoog/laag bed. Vraag me niet precies wat dat is, maar ik heb begrepen dat dit heel handig is als je ziek of minder mobiel bent. Hij voelt zich daar prettig bij en dat is prima.

Steek ik mijn kop in het zand?

Voor mij werkt dit zo niet. Voor mij voelt dat als het regisseren van datgene wat je juist niet wil. Alsof je tegen je lichaam zegt, kies het maar want ik ben er klaar voor.

Onze gedachtenkracht is zoveel groter dan we erkennen.

Zo ken ik een dame, die altijd zei dat ze 100 zou worden. En dat is ze geworden en je raadt het wellicht al. Nog geen maand later was ze overleden. Het was klaar en het was goed zo.

Veroudering omkeren, kan dat?

Welke standpunten heb jij opgeslagen in je cellen, die de veroudering creëren die je kiest? Welke standpunten heb je over wat leeftijd is, wat het niet is? Wat is het dat je hebt besloten dat leeftijd jou en je lichaam beperkt? Wat is er mogelijk als we alle standpunten rondom ouder worden loslaten? Waar is je lichaam toe in staat, waarvan je hebt besloten dat dit niet mogelijk is? Hoe zou het zijn dat je kiest voor oneindige mogelijkheden voor jou en je lichaam? Vragen die je bewust maken dat je keuze hebt. Dat je mag kiezen voor mogelijkheden en je gedachtenkracht inzet dit te realiseren!

De Energetische Facelift ondersteunt dit proces

Het is een lichaamsproces, dat vastgezette beperkende standpunten over veroudering en wat leeftijd is, opruimen. Het is een zachte, rustgevende, verzorgende en koesterende aanraking van je gezicht, hals en nek. Het versterkt de verbinding en de relatie met je lijf. Het vermindert stress, die zich vaak het eerst in het gezicht laat zien. Het is een lift voor je gezicht, voor je lijf en je leven. Het zet ook nog 27 andere lichaamsprocessen in werking, waaronder je immuunsysteem.

Wil je dit proces leren en ontvangen? Vrijdag 15 oktober is mijn eerstvolgende EF Class. Je bent van harte welkom! Wil je een Energetische Facelift behandeling ontvangen, laat het me weten.

Categorieën: Blog

1 reactie

Nel Varwijk · 14 oktober 2021 op 11:58

Energetische Facelift behandeling ontvangen, laat het me weten.
waar is dit goed voor?
en :
wat zijn de kosten hier van? groetend Nel dan weet je het wel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *